drømmen om sit eget

Mange mennesker går med en drøm om at starte noget op fra bunden. At kunne sige at man med hårdt arbejde og viljestyrke startede sit eget firma. Mange forsøger, men ikke alle ender med succes. For flere, ja endda nok størstedelen, der forbliver det en drøm der aldrig bliver realiseret.
Richard Lodahl var én af dem der tog springet.
I 1987 grundlagde han firmaet Kuvertryk i et beskedent kælderlokale, som senere skulle blive til kæmpe succesen ReklameTryk, med base i Herning. Det lille firma tog hurtigt fart og måtte opruste på udstyret i takt med at kunderne og opgaverne blev flere og flere. Gennem årene blev der derfor gjort store investeringer i nye maskiner og flere ansatte. Det gamle udstyr med skiftet ud med mere højteknologiske maskiner der gjorde det muligt at tage hånd om det stigende kundeantal.
Det lille firma kunne nu kalde sig en moderne og højteknologisk virksomhed med trykkeri, prepress, bogbinderi og storformat printafdeling under et og samme tag.
Den kontante opdatering af både maskiner og teknologi, gjorde at ReklameTryk Herning i 2015 lancerede ny webshop. Her blev det muligt for kunderne at bestille tryksager i standardformater til stærke priser. (Læs mere her) Det blev altså både nemmere og billigere for kunderne at bestille diverse tryksager, og endda hjemmefra. Skulle kundens ønsker være mere specifikke, stod de grafiske konsulenter selvfølgelig stadig til rådighed for at opfylde deres ønsker.
Richard Lodahl tog i den grad et klogt valg den dag han valgte at følge din drøm og starte firmaet op. Han startede op fra ingenting og er i dag direktør for en af Danmarks førende trykkerier og har alene på webshoppen haft en 2-cifret vækstrate riden lanceringen.
Han er bestemt et levende bevis på at man skal følge sin drøm og realisere den. Hvem ved, måske opnår du samme succes?

Lukket for kommentarer.