Elektriker sikrer virksomhedens eksistensgrundlag

Hele mit liv har jeg været interesseret i computer. Faktisk så lang tid, at jeg ikke rigtig husker, hvor interessen reelt kom fra. Jeg ved bare, at min far introducerede mig for det, og jeg deraf var hooked. Jeg kunne ikke slippe det, og computerspil blev i min ungdom en stor del af mit liv – det betød dog også, at mit sociale liv samt gymnasiekarakterer lakkede lidt. Dette indhentede jeg dog heldigvis i universitet, hvor jeg læste datalogi, og min computerinteresse blot blev forstærket – dog indenfor mere tekniske, og brugbare, områder! I dag er jeg ansvarlig for et stort datacenter, som under ingen omstændigheder må gå ned. Hvis datacenteret går ned kan vores kunder ikke tilslutte sig kundenetværket, som vil betyde utilfredse kunder. Det værste tilfælde er dog, at data bliver stjålet, som vil koste virksomheder flere millioner. Selvom datacenteret selvfølgelig har adskillige kølingscentre er der noget, som man ikke rigtig kan gardere sig mod – pludselig problemer med de elektriske installationer. Heldigvis har vi et super samarbejde med den altid kompetente elektriker på Amager Me-El, som månedligt løber de elektriske installationer igennem, og kigger efter slitage eller andre problemer. Ligeledes yder de 24 timers service, så hvis jeg får en fejlmeddelelse fra datacenteret, om klokken så er 15 eller 03, så er de straks klar til at hjælpe! Og som sagt, så er det kun så meget, som jeg selv kan gøre – jeg er derfor taknemmelig for det tætte samarbejde med Me-El, som sørger for, at vores virksomhed kan performe på højeste niveau 24/7!

Lukket for kommentarer.