Nyt topstykke på grund af manglende bil service

Her kommer lige et godt og gratis råd: Husk for pokker at overholde jeres bil service!

Jeg har altid kørt i forholdsvis nye biler, som umiddelbart har virket fint, men på grund af det, har jeg altid haft lidt svært ved at forstå, hvorfor man skulle køre til bil service med noget, som virker upåklageligt!

Lige præcis fordi det virker, er det et tegn på, at der er taget godt vare på bilen. Det har jeg måtte sande på den hårde måde. For fordi jeg ikke overholdte mine serviceaftaler, måtte jeg betale 15.000 kroner for at få skiftet topstykket i min bil. Til det brugte jeg en lokal mekaniker, som forklarede mig, at problemet kunne være undgået, hvis jeg havde fulgt mine aftaler hos mekanikeren. Men da det er let at være bagklog, tog jeg mig ikke rigtigt at den kommentar. Til gengæld sørgede jeg for at booke en tid til netop at autotjek, så jeg ikke kommer ud for det samme en anden gang. Nu er den nemlig tjekket og kontrolleret på kryds og tværs, så gud være den person, der kommer mellem mig og bil service, nådig.

Et lille trick til ikke at glemme serviceaftalen er, at man får smidt sådan en sticker på gearstangen. Det lyder simpelt, men man bliver mindet om den hver dag, hvilket er en god forudsætning for at huske noget. Så sørg for at få taget hånd om problemerne tidligt, så de ikke får lov til at udvikle sig. Det er simpelthen det mest ærgerlige, der kan ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*